Kontaktirajte nas: + 385 1 46 41 268

Održana je promocija 3. generacije Poreznih specijalista

Održana je promocija 3. generacije POREZNIH SPECIJALISTA
 

Program osposobljavanja za poslove poreznog specijalista/specijalistice sastavljen je s ciljem da polaznik dobije uvid u relevantne porezne propise u Republici Hrvatskoj kao i elemente zajedničke porezne politike Europske unije uvedene u porezni sustav Republike Hrvatske. Također, cilj je podučiti polaznika da postupa u skladu s relevantnim poreznim propisima u konkretnim poslovnim situacijama. 

U Hrvatskoj danas u trgovačkim društvima i obrtima velik broj djelatnika s dugogodišnjim iskustvom i različitim razinama formalnog obrazovanja radi na poslovima povezanim s porezima. Obzirom na stalne promjene i razvoj poreznog zakonodavstva te sve veću kompleksnost poslovne prakse, svima je potrebno daljnje sustavno usavršavanje. 

Svim polaznicima koji su uspješno završili program dodijeljen je Certifikat o uspješno završenom programu formalnog obrazovanja. Završetak promocije obilježen je domjenkom za sve polaznike, nastavnike i goste. Čestitamo svim polaznicima! 

Sve zainteresirane za program stručnog usavršavanja POREZNI SPECIJALIST pozivamo da pročitaju uvjete za upise na ovom linku – program.

Foto galerija: