Kontaktirajte nas: + 385 1 46 41 268

Promocija Nadzor i korporativno upravljanje

5.7.2017

Održana svečana promocija specijalista za nadzor i korporativno upravljanje
 

Na EFFECTUS akademiji 4. srpnja 2017. održana je svečana promocija specijalista za nadzor i korporativno upravljanje kojom je obilježen kraj ovogodišnjeg programa  stručnog usavršavanja za voditelje nadzora i korporativnog upravljanja. Program je  namjenjen članovima društva, nadzornih odbora te članovima upravnih vijeća, ravnateljima te njihovim suradnicima koji žele aktivno sudjelovati u radu i pratiti aktivnosti upravnih odbora i vijeća te obavljati poslove vezane za upravu i nadzorne odbore. 

Po završetku programa  stječu se kompetencije za razlikovanje sastava, ovlasti i odgovornosti upravljačkih i nadzornih tijela te se stječu znanja za razumijevanje ekonomski učinkovitog, zakonitog i odgovornog djelovanja u upravljanju društvima uz razumjevanje područja financija i financijskih izvještaja. 

Polaznicima koji su uspješno završili usavršavanje dodijeljeno je Uvjerenje i Certifikat sukladno normi 29990 Nadzora i korporativnog upravljanja koji su specijalistima ovom prigodom uručili voditelj programa: akademik Jakša Barbić,  direktor Effectus – studija financije i pravo dr.sc. Đuro Horvat i predsjednik Uprave Effectusa – studija financije i pravo mr.sc. Miljenko Javorović.

Foto galerija: